Konstelacije Dubrovnik
15742
post-template-default,single,single-post,postid-15742,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Konstelacije Dubrovnik

Konstelacije su metoda čijim se osnivačem smatra Bert Hellinger a njome se postiže da u krugu grupe aktiviramo obiteljsko polje pojedinca i stupimo u njega.

Time postižemo mogućnost da pratimo skrivene dinamike koje su se dešavale unutar obitelji nekad u ovoj generciji, a nekad i puno prije našeg rođenja. Činimo to iz razloga kako bismo dobili priliku vidjeti, osjetiti, doživjeti što se dešavalo u našoj obitelji i što je postalo dio nesvjesne dinamike koju isto tako nesvjesno preuzimamo i živimo, pri tom se žaleći na razne probleme za koje ne znamo uzrok.

Budući da članovi obitelji preuzimaju obiteljsku problematiku jer ju nesvjesno pokušavaju “ispraviti”, potrebno je vratiti se do uzroka problema i dati si priliku vidjeti problem, zatim ga pokušamo shvatiti i na kraju prihvatiti takvog kakav je. Osvještavanjem i prihvaćanjem uzroka dozvoljavamo da se u polju obitelji uspostavi ravnoteža koja nas oslobađa nepotrebnog tereta kojeg nesvjesno nosimo.

Budući je pristupanje u obiteljsko polje fenomen koji je teško znanstveno objasniti pozivam vas da dođete i prosudite sami o čemu se radi.

DUBROVNIK

ADRESA: Od Puča 6 , Čitaonica narodne knjižnice grad
VRIJEME: 27.10.2018. od 14:00 do 19:00
CIJENA: za postavku je 500 kn ; za sudjelovanje je besplatno
Voditeljica konstelacija Lidija Kasalo, terapeut integrativne terapije, koordinator i učitelj pri CIR-u Split.
kontakt@cir-split.com
095-820-9911 (Lidija)

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen. Za prijave sudjelovanja kao i prijave postavki, te dodatne informacije slobodno se javite.