Što očekivati od terapije i kako se pripremiti za terapiju?
15581
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15581,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
c

Što očekivati od terapije i kako se pripremiti za terapiju?

Na terapiju je potrebno doći s iskrenom željom za samorazvoj i iskreno izložiti svoju potrebu zbog koje smo se odlučili za terapiju. Tako klijent i terapeut određuju jasne smjernice i cilj koji klijent želi postići.

 

Odjenite ono u čemu se ugodno osjećate i što vas neće ometati u kretanju npr. sportska odjeća ili slično. Nije vam potrebna nikakva kondicijska spremnost, potrebno je samo reći ako imate kakvih zdravstvenih problema ili fizičkih ograničenja kako bi terapeut to uzeo u obzir dok radi s vama.

 

Kontinuitet dolaska klijenta i trajanje terapija određuje sam klijent u odnosu na svoje mogućnosti potrebe za terapijama.

 

Klijent je dužan otkazati terapiju najmanje 24 sata prije dogovorenog termina. U protivnom snosi odgovornost i plaća propušteni termin.