RADIONICE SPLIT I DUBROVNIK: Zamisli život u ritmu muzike za ples
15959
post-template-default,single,single-post,postid-15959,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RADIONICE SPLIT I DUBROVNIK: Zamisli život u ritmu muzike za ples

 

Radionica Split
22.05.2021. subota od 9:30-13:00
Adresa : Stinice 12, Prostor poviše restorana Argole, Split

Cijena radionice : 300,00 kn

Prijave na 091 586 8107 ili oledrutter@yahoo.com. Broj sudionika je ograničen zbog mjera stožera. Prijave su do  20.05.2021.

Radionica Dubrovnik
19.06.2021. subota od 15:00-18:30
Adresa : WeDU yoga Centar, Kralja Tomislava 7, Dubrovnik

Cijena radionice : 300,00 kn

Prijave na 091 586 8107 ili oledrutter@yahoo.com. Broj sudionika je ograničen zbog mjera stožera. Prijave su do  17.06.2021.

Probajte zamisliti sebe u najboljem izdanju, onako kako bi to izgledalo da je sve savršeno,…i pustite mašti na volju.
Krenite od toga kako izgledate, vaše idealne težine, figure tijela, frizure, način na koji se krećete, pričate, smijete se, zastupate svoje interese i želje, vodite ljubav, ….
Zatim, zamislite da radite posao koji obožavate, zanima vas, veseli vas i iskreno ispunjava. Primijetite i svoje kolege/ice, suradnike/ice s kojima radite, zamislite i odnose kakve bi htjeli imati s njima.

Nakon posla dolazite u svoj dom koji je po vašoj mjeri. Primijetite i da li imate partnera/icu, obitelj i kakvi su odnosi s njima u vašoj mašti.
U slobodno vrijeme kojeg imate dovoljno, primijetite na koji način ga provodite. I primijetite kako je u tijelu dok zamišljate svoj idealan život.
I sad me zanima, koliko od ovoga živite,od kojih ste snova odustali i kada, zašto i do kad imate u planu odgađati svoje ciljeve? Koji vam osjećaji stoje na putu do vašeg ispunjenja?

Većina nas dok zamišlja svoj idealni život osjeti sram od neuspjeha, krivnju jer mislimo da smo sebični, bijes jer smo odustali od sebe, zavist jer to jedino drugima uspijeva, strah da je takav život samo daleki san,…

ŠTO AKO JE MOGUĆE,…

Što ako je moguće

 • umjesto bijesa osjetiti snagu duha i tijela,

• umjesto zavisti ‘i ja imam talente’,

• umjesto srama ‘i ja mogu uspjeti’,

• umjesto krivnje ‘imam pravo na svoje potrebe i gušt,

• umjesto straha ‘mogu mijenjati okolnosti u svom životu’…

Kroz život sam i sama se nosila sa svojim strahovima, krivnjom, sramom i bijesom, ali sam i naučila i još uvijek učim kako se ne poistovjetiti s njima. Spoznavajući korijen ovih uvjerenja, učeći o svojim povredama i iskustvima koja su mi u životu dala, integrirala sam ih kao svoj kapacitet za snagu, istinu, ljubav, prihvaćanje i sposobnost za promjene.

Na ovoj radionici kroz metode tjelesno orijentirane psihoterapije nudim alate s kojima ćemo spoznavati koji su vaši kapaciteti na koje ste zaboravili ili ste ih se odrekli i kako živjeti svoj san po svojoj mjeri. Kroz igru, interakciju, pokretanjem tijela, na ovoj radionici naučit ćemo kako proteći kroz neugodne emocije i doći do zdravijeg mjesta za nas.

Za radionicu nije potrebno prethodno nikakvo iskustvo iz tjelesno orijentirane terapije, nisu bitne godine (pozvane su sve punoljetne osobe), potrebna je samo vaša želja, interes i pozitivna namjera prema sebi.
Trebate doći obučeni u trenirkama ili tajicama, slojevito, u nečemu u čemu se možete slobodno kretati.
Ponesite bičvice ili plesne papučice ako ih imate i bocu vode.

O školi možete više saznati na: Centar za integrativni razvoj 

Vaša Olivera