VJEŽBAONICA: IGRA U MENI = RADOST U MENI
15984
post-template-default,single,single-post,postid-15984,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VJEŽBAONICA: IGRA U MENI = RADOST U MENI

 VJEŽBAONICA

VJEŽBAONICA  – Radionica iskustvenog  – tjelesno orijentiranog rada

Voditeljica : Olivera Drutter- terapeutkinja

TERMINI: četvrtkom od 19:00 – 21:00

21.10.2021. četvrtak

28.10.2021. četvrtak

04.11.2021. četvrtak

11.11.2021. četvrtak

ADRESA:

Šibenska 59, Kman

 

Tema ciklusa: IGRA U MENI = RADOST U MENI

Kako sam već najavila u rujnu da ću s uređenjem svog sigurnog  prostora po svojoj mjeri započeti  redovite Core vježbe u grupama, sretna i uzbuđena najavljujem svoj prvi ciklus u novouređenom prostoru.

Ovaj prostor i vrijeme nudim svima koji rade s mnom individualno u terapiji ali i svima koji žele istražiti potencijal svoga tijela u guštu, povezanosti, uzemljenosti, snage i ljubavi  prema sebi. Svima koji žele istražiti na jedan praktičan način kako se povezati sa svim emocijama u tijelu, biti prisutan/na u njima, prihvatiti ih i živjeti ih na jedan zdraviji i konstruktivniji način.

Cilj ovog rada je iskrena ljubav, suosjećanje i osnaživanje sebe u dijelovima kojih se sramimo, kojih nas je strah osjetiti ili doživljavamo da su nepopravljivo loši.

Na ciklusima gdje će svaki nositi neku specifičnu temu, a opet povezivati nas s unutarnjim stanjima i impulsima, cilj je da svaki puta osnažimo sebe, osjetimo svoje postojanje na dublji i smisleniji način i pronađemo resurse u sebi koji su potisnuti i zanemareni.

Na ovom prvom ciklusu od 4 termina radit ćemo na temu IGRA U MENI = RADOST U MENI.

Kao što naslov kaže, kroz ovaj ciklus pored redovnog uzemljavanja kroz Core vježbe, povezivanje s tijelom, povezivat ćemo se i s najljepšim dijelom djetinjstva na koji je većina od nas stavila THE END , a to je IGRANJE.

Igra je disciplina koju smo nažalost nepravedno odlučili rezervirati samo za dječje faze našeg života. Odrastanjem postali smo ozbiljna bića, što nije loše samo po sebi, ali smo se prestankom igre ugušili spontanost, kreativnost, istraživački nagon, istraživanje granica i ogroman potencijal za radost i smijeh.

Vraćajući se svojim dječjim nagonima i radoznalošću potičemo kreativnost u nama, našu prirodu i temperament, ali i budimo mozak za neke nove ideje koje možemo implementirati u našu odraslost.

Igra i smijeh nas rasterećuju od briga, stresa, napetosti i velikih očekivanja od sebe. A ono najvažnije je da nas uprisutnjuje u trenutak koji živimo, odmiče nas od tmurne prošlosti i zabrinutosti za budućnost.

Bilo da vam je cilj osobni razvoj i poboljšanje unutarnjeg stanja ili imate želju učiti kako raditi kao terapeut, pedagog i sl. ova praksa vas uči kako biti prisutan u kontaktu sa sobom i s drugim osobama.

Na ovoj ciklus radionici   IGRA U MENI = RADOST U MENI potrebna je vaša dječja radoznalost za istražiti sebe i voljnost odraslog djela vas kroz predanost da ćete dolaziti redovito. Potrebno je i da se obučete u čemu ćete se osjećati ugodno za kretanje, ponesite bičvice ili papučice za gimnastiku, vodu i jednu teku s olovkom.

  • Potrebna je prijava zbog ograničenog broja sudionika na oledrutter@yahoo.com ili na mob 091 586 8107.
  • Cijena radionice/ciklusa je 350 kn, popust imaju osobe koje su kod mene na terapiji za njih je 300 kn. Plaća se cijeli ciklus bez obzira na dolaske.
  • Potrebno je izvršiti uplatu akontacije od 100 kn na račun koji ćete dobiti na upit/rezervaciju.
  • U slučaju otkazivanja događaja s moje strane iz bilo kojeg razloga, plaćena akontacija se vraća u cijelosti.
  • U slučaju da ste uplatili akontaciju i otkažete svoj dolazak minimalno 24 sata prije samog događaja, dobivate povrat akontacije.
  • U slučaju da ste uplatili akontaciju i niste otkazali niti se pojavili na radionici, nemate pravo na povrat akontacije.

 

U iščekivanju da se zajedno igramo i smijemo

Olivera