Radionica – Anksioznost i Panični Napadi
15765
post-template-default,single,single-post,postid-15765,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Radionica – Anksioznost i Panični Napadi

DUBROVNIK
26.1.2019. od 9:00 do 13:00
Lokacija : na upit

Na ovoj radionici ću govoriti o tome koji sve uzroci mogu biti našim strahovima, od kud je korijen ove priblematike. Kroz interakcijske vježbe otkrivat ćemo gdje je i kako je nastao ovaj problem i kakva smo uvjerenja o sebi i svjetu stvorili. Kroz pokret tijela i daha, na suptilan način, prolazit ćemo kroz neugodne osjećaje i osnaživati resurse u nama da se lakše nosimo sa neugodnim emocijama. Stvarat ćemo bazu sigurnosti koja nam je izostala još u najranijem periodu našeg života. Kroz tehnike meditacije, vizualizacije i ekspresije upoznavat ćemo se sa snagom u nama i osijećajem sigurnosti.
Prolaskom kroz neugodne osjećaje mi stvaramo veći kapacitet za biti u kontaktu, stvaramo osjećaj empatije, ljubavi prema sebi i drugima, osjećaj samopuzdanja i bivanja ovdje i sada.
Želim vas upoznat sa vašim stvarnim JA, sa onim dijelovima vas koji su u vama i čekaju da ih priglite.
Za radionicu je potrebna vaša volja, namjera i želja da se iskreno zainteresirate za sebe i vaše vrijeme.

Radionica će se održati 26.01.2019 subota, sa početkom u 9:00 do 13.00. A mjesto radionice ćete saznati na upit.
Cijena radionice je 250 kn.
Prijave su obavezne na 091 586 8107

Na temu „Strah, panični napadi i anksioznost“ sam govorila na Radio Split i TV Jadran.

Pogledajte i poslušajte snimke:
1. TV Jadran, tema „ Tijelo, emocije i naša psiha“i „ Panični napadi i anksioznost“

2. Radio Split, tema „Strahovi, panični napadi i anksioznost“

S obzirom da mi je namjera otvoriti školu CIR ( Centar za Integrativni Razvoj) u Dubrovniku za Osobni razvoj, i za Tjelesno orijentiranog psihoterapeuta, kao jedina u Hrvatskoj koja je priznata od strane EABP ( Evropskog udruženja tjelesno orijentiranih psihoteraputa), slobodno me možete zvati i pitati sve što vas zanima vezano za školu.
Veselim se vašem dolasku
Olivera Drutter