Radionica – Karakter ili sudbina
15786
post-template-default,single,single-post,postid-15786,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Radionica – Karakter ili sudbina

SPLIT

Mjesto održavanja: Udruga UGNOST, Ul. Josipa Bana Jelačića 6- Prokurative

Vrijeme: 7.04. 2019. nedjelja od 10:00 do 14:30

Voditeljica radionice: Olivera Drutter

DUBROVNIK

Mjesto održavanja: škola Ivana Gundulića, Ul. Sustjepanska 4

Vrijeme: 13.04.2019. subota od 9:30 do 14:00

Voditeljica radionice: Olivera Drutter

Utemeljitelji tjelesno – orijentirane psihoterapije, Wilhelm Reich, Alexander Lowen, John Pierrakos i Barbara Ann Brennan su opisali kako naša iskustva iz djetinjstva stvaraju tjelesne blokade. Te blokade su vidljive na tjelesnoj građi, psihološkom funkcioniranju i karakternoj strukturi za koje često mislimo da je dio naše sudbine. Reich je prvi uočio da ljudi slične građe imaju slične povrede iz kojih nastaju životna uvjerenja, stavovi kako o sebi, tako i o životu i funkcioniranju i poretku u svijetu. To su naša dječja iskrivljena uvjerenja, koja nam stvaraju nezadovoljstvo i nemogućnost ulaska u odraslost i nova iskustva.

Na radionici ćemo istraživati svoja uvjerenja, iz kojih iskustava i odnosa dolaze. Zatim ćemo kroz interaktivne vježbe otkrivati našu stvarnu prirodu i potencijal koji želimo živjeti. Kroz vježbe ćemo otkrivati koja je naša dominantnija karakterna obrana, doticati naše povrede i stvarati veći kapacitet i razumijevanje istih upoznavajući našu autentičnu prirodu. Potiskivanjem svoje prirode potisnuli smo mnoge kapacitete za koje nismo ni svjesni da ih imamo. Možemo zaključiti kako je ovakav rad na sebi uvijek ugodno iznenađujući.

Ako smo iskreniji i otvoreniji prema svojim uvjerenjima i iz kojih iskustava ona dolaze, otvaramo se za pozitivnije odnose kako partnerske, obiteljske, prijateljske tako i poslovne. Stvaramo veći kapacitet za emocije, iskrenije odnose i rasterećujemo svoj sistem, tjelesni i psihološki.

Pozivam sve zainteresirane osobe za osobni razvoj, osobe koje žele postati veći kreatori svoje stvarnosti – sudbine. Radionica je također namijenjena i za sve osobe koje pored želje za osobnim razvojem, razmišljaju o edukaciji za tjelesno orijentirane psihoterapeute. Naime, mi smo prva škola za  tjelesno orijentirane psihoterapeute u Hrvatskoj  koja je primljena u Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) , i prva Hrvatska škola priznata i primljena u EABP- Europsko udruženje tjelesno orijentiranih psihoterapeuta. Od jeseni kreće i prva generacija u Dubrovniku.

Na radionici su dobrodošle sve punoljetne osobe iskreno zainteresirane za ovakvu vrstu rada.

Svima zainteresiranima stojim na raspolaganju.

ZA RADIONICU OBAVEZNA JE PRIJAVA ZBOG OGRANIČENOG BROJA SUDIONIKA

CIJENA RADIONICE JE 250,00 Kn

Prijaviti se možete:

Mobitel : 091 586 8107

Email :  oledrutter@yahoo.com

Direktno preko web stranice.