RADIONICA -Postoji li idealna majka
15749
post-template-default,single,single-post,postid-15749,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RADIONICA -Postoji li idealna majka

SPLIT
16.2.2019. subota od 14;00 do 19:00
Udruga UGNOST
Ul.Bana J. Jelačića 6

ŠIBENIK
23.2. 2019.  subota  od 14:00 do 19:00
She – Atelier
Zlarinski prolaz 2
Šibenik

Na ovoj radionici kroz interaktivne vježbe – iskustvene vježbe, otkrivat ćemo kakva je naša  dinamika bila s roditeljima i kako nas je to iskustvo oblikovalo.

Otkrivat ćemo naše svjesne i nesvjesne kvalitete. Istraživat ćemo koliko krivih uvjerenja prenosimo na naše buduće generacije kroz kriticizam a da toga nismo ni svjesni.

Ponekad se osjećamo loše zbog toga što nemamo dovoljno strpljenja i vještine pregovaranja sa djecom.  Primijetimo da ih ne slušamo, da nismo fokusirani na ono što nam pričaju. A ponekad mislimo da nam naši mališani prkose, ne slušaju nas ili namjerno sabotiraju.  Sve je ovo dio odrastanja i njihov posao je da ispituju naše granice, da su zahtjevni, da istražuju, a na nama je kako ćemo odgovoriti na sve te zahtjeve i kako ćemo se nositi s njima.

Da bismo se mogli nositi sa dječjim zahtjevima, morat ćemo istražiti svoje kapacitete, svoje nezadovoljene potrebe, svoje granice i ograničenja i kritičara. Povezivat ćemo s našim dječjim osjećajima, potrebama i ranama.

Za radionicu je potrebna samo vaša želja, znatiželja i vaše vrijeme da se bolje upoznate kroz ovu dinamiku „majka – dijete“. I jedino što vam mogu ponuditi je da naučite biti „dovoljno dobra majka“ jer „idealna majka ne postoji“.

Prijave na :  091 586 8107  ili oledrutter@yahoo.com