CIKLUS VJEŽBI: Korijeni
15757
post-template-default,single,single-post,postid-15757,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

CIKLUS VJEŽBI: Korijeni

SPLIT

Mjesto. Udruga UGNOST, Ul. J. Bana Jelačića 6 –Prokurative

Datumi i vrijeme:
1. 4.2.2019. ponedjeljak , 19:00 do 21:00
2. 11.2.2019. ponedjeljak, 19.00 do 21.00
3. 18.2.2019. ponedjeljak, 19.00 do 21.00
4. 25.2.2019. ponedjeljak, 19.00 do 21.00

Na ovom ciklusu od četiri radionice, posvetiti ćemo se našim „Korijenima“. Kao što biljka ne može preživjeti bez svog korijenja, tako naša psiha pati ako nemamo osjećaj pripadanja unutar naše primarne obitelji. Naši korijeni predstavljaju odakle smo potekli: našu majku, oca, naše pretke, zemlju i našu osobnu priču. Negiranjem naših korijenja, negiramo i svoje postojanje i onemogućavamo živjeti u zdravlju, blagostanju i zadovoljstvu.

Ako želimo živjeti s više istine, ljubavi i snage, morat ćemo se naučiti uzemljiti, ojačati svoje korijenje i stati u svoje obiteljsko polje. Imenovanjem i prihvaćanjem svega što smo dobroga dobili ili onoga što nije bilo dobro, učimo prihvaćati svoju i obiteljsku priču i jasnije možemo sagledati koji je naš osobni zadatak.

Kroz vježbe uzemljenja osnaživat ćemo svoje korijenje i stvarati veći protok energije. Osvještavat ćemo kakvo nam je korijenje, koji su naši kapaciteti a koje su to blokade. Otpuštanjem energije u blokadama koje u tijelu osjećamo kao nelagodu, kroz ekspresivni rad usvajat ćemo našu potisnutu energiju snage. Istraživat ćemo i koje su potrebe izostale, na koji način ih danas možemo zadovoljiti i na koji način.

Rad s tjelesnom implicitnom memorijom, na jedan suptilniji način kroz vježbe kontakta i masaže otkrivat ćemo kakav kontakt nam odgovara i kako možemo postavljati zdrave granice.

Disanjem ćemo otvarati protočnost energije u tijelu, otvarati potencijal za gušt bivanja u tijelu i dovoditi više svjesnosti i prisutnosti u tijelo.

Za ovu vrstu osobnog rasta i razvoja nije potrebna fizička spremnost, pozvane su sve punoljetne osobe koje su spremne sebe sebi dati, na jedan novi istraživački način. Treba doći obučen slojevito i u nečemu u čemu se možete slobodno kretati. Ponesite vodu.

Ovaj rad je pod mentorstvom Lasla Pintera, učitelja tjelesno orijentirane psihoterapije i suosnivača škole CIR (Centar za Integrativni Razvoj)
Radit ćemo u manjim grupama.

Cijena ciklusa je 360,00 kn i plaća se na prvom sastanku u cijelosti, bez obzira jeste li redoviti u dolascima.

Potrebna je prijava radi ograničenog broja sudionika, najkasnije do 02.02.2019.

Kontakt: Olivera Drutter 091 586 8107 ili oledrutter@yahoo.com