RADIONICA SPLIT: Od neuroze do zadovoljstva
15869
post-template-default,single,single-post,postid-15869,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RADIONICA SPLIT: Od neuroze do zadovoljstva

SPLIT
Datum: 09.11.2019. SUBOTA
Sat : 9:00 – 14:00
Adresa : Udruga UGNOST , Ul. J.B.Jelačića 6, na Prokurativama

S obzirom da je neuroza simptom unutarnjeg konflikta, na ovoj radionici istraživat ćemo kako su nastali kod nas konflikti i na koji način se mi nosimo s njim.

Kroz interaktivne vježbe, otkrivat ćemo naše najranije dinamike unutar obitelji i kako su nas oblikovali. Spoznavanjem naše unutarnje dinamike i naših potisnutih emocija, prolazit ćemo kroz iste, dajući im važnost da napokon budu priznate.

Kako iza svih neugodnih potisnutih emocija stoji i naša kvaliteta koju smo s njom negirali, upoznavat ćemo i njih. Prihvaćanjem naših kvaliteta, učit ćemo kako podržati sebe u realizaciji naših želja, naše istine, kreativnosti, talente i sl. Kroz vježbe ćemo se povezivati s našim tijelom, naučiti ga slušati i živjeti našu istinu. Kad prihvatimo sve naše potisnute dijelove i preuzmemo odgovornost da ćemo sami sebi biti najbolji roditelj, partner, prijatelj, tek tada možemo doživjeti i zadovoljstvo bivanje i doći do samog sebe.

Na radionicu je potrebno doći sa znatiželjom za sebe, obucite nešto u čemu se možete slobodno kretati i ponesite bocu vode.
Cijena je 300 kn.
Prijaviti se možete na oledrutter@yahoo.com ili na mob : 091 586 8107
O meni : Olivera Drutter