RADIONICA Dubrovnik-Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva
15837
post-template-default,single,single-post,postid-15837,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RADIONICA Dubrovnik-Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva

Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva u odrasloj dobi metodama tjelesno orijentirane terapije (CIR metoda)

Vrijeme radionice : 28.09.2019. subota,  od  9:30 do 14:00

Mjesto: Osnovna škola Ivana Gundulića, Ul. Sustjepanska 4, Dubrovnik

Cijena: 300 kn

Na ovoj radionici govorit ćemo o Unutarnjem djetetu, o dijelu naše  osobnosti koji je prisutan kod svih nas neovisno o godinama koje imamo . Taj dio nas je nezreo, često frustriran, neviđen, odbačen, zanemaren, preplašen, posramljen,  osjećaja da nije dovoljno dobar, lijen, zahtjevan je, nemiran,….

Ali isto tako taj dio naše osobnosti je nježan, kreativan, radostan, zaigran, spontan, veseo, taktilan, privržen, uporan, znatiželjan, pun elana i energije, vibrantan, prpošan, obiluje guštom, prisutan u trenutku,…

Želimo li osjećaj cjelovitosti, ispunjenost u kontaktima, osjećaj da živimo život u svojoj kreaciji, moramo zaviriti i upoznati naše boli, potrebe, frustracije, strahove i integrirati ih.  Integrirati znači i postati najbolji roditelj sebi, onakav  kakvog smo oduvijek trebali.

Na ovoj radionici ćemo kroz interaktivne vježbe upoznavati svoje Unutarnje dijete, učiti kako ostvariti kontakt s njim, koje su naše potrebe i na koji način ih danas zadovoljiti. Osvještavat ćemo i dio našeg kritičara i promatrača kao dijelove naše podosobnosti. Zatim učiti tehnike kako dio naše odrasle osobnosti povezati sa Unutarnjim djetetom po metodama Integrativne-tjelesno orijentirane terapije, metode CIR-a.

Za radionicu nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo ovakvim načinom osobnog rada, niti je uvjet da budete na predavanju. Potrebna je vaša želja i iskreni interes. Potrebno je da dođete udobno obučeni, jer radimo sa našim Unutarnjim djetetom koje sigurno se želi igrati a za igru nam je potreban slobodan pokret. Ponesite vodu i nekakav slatkiš koji ste voljeli jesti u djetinjstvu.

Za radionicu je OBAVEZNA PRIJAVA zbog ograničenog broja sudionika, a prijave primam do 27.09.2019. do 17:00.

Prijaviti se možete na 091 586 8107, mail: oledrutter@yahoo.com  ili preko kontakt stranice.

O CIR školi : www.cir.hr

Za sva pitanja vezano za školu CIR, o upisima i uvjetima, stojim na raspolaganju.

Vaša Olivera