RADIONICA DUBROVNIK: Kako bolje upoznati i zavoljeti sebe
15916
post-template-default,single,single-post,postid-15916,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RADIONICA DUBROVNIK: Kako bolje upoznati i zavoljeti sebe

18.07.2020. subota od 17:00 do 20:00
WeDu yoga centar
Lapadska obala 6
Dubrovnik

U Dubrovnik ćemo održati zadnju radionicu prije ljetne pause, pa vas pozivam na jedno kraće druženje  “kako bolje upoznati i zavoljeti sebe” kroz koje će vas voditi Laslo Pinter suosnivać škole CIR – Centar za integrativni razvoj.

Prijavu za radionicu možete obaviti putem maila oledrutter@yahoo.com ili na broj 091 586 8107

Cijena radionice je 150 kn

Vrijeme trajanja radionice  17:00 do 20:00

Prihvaćanje sebe i ljubav prema sebe, kao osnova zdravog odnosa spram drugih.

U prvom dijelu ove radionice kroz predavanje ćemo korak po korak proći sve etape građenja zdrave ljubavi spram sebe.

Od njenog korijena koji možemo naći već u periodu našeg fetalnog razvoja, kada je taj proces izvan naše svijesne kontrole i ovisan je o osjećajnim stanjima naše majke koja nas je u svom tijelu nosila.

Nadalje koji uticaj na osjećaje spram sebe i drugih ima iskustvo rođenja i vrsta dobrodošlice i kontakta sa majkom i drugima. Kako iskustvo vezivanja i kontakta sa drugima nadalje formira taj osjećaj sebe i drugih kroz prve mjesece i godine života . Također ćemo govoriti i o uticaju socijalizacije u vrtiću i školi na formiranje osjećaja ljubavi spram sebe. Mapirat ćemo najvažnije prepreke na koje nailazimo pri sazrijevanju osjećajnog odnosa spram sebe i drugih i izložiti praktične načine pomoći i samopomoći koje u našim edukacijama koristimo  u izgradnji zdravog osjećaja ljubavi spram sebe i drugih.

Teme predavanja:

– Zašto je nemoguće voljeti druge, ako ne volimo sebe, odnosno zašto žrtvovanje za druge nije ljubav, te zbog toga neizbježno vodi u nezadovoljstvo.

– Zašto je zdrava ljubav prema sebi osnova zdrave ljubavi prema drugima.

– Kako se u prvim mjesecima našeg života rađa “srž našeg ja”, baza našeg zdravog osjećaja sebe, odnosno “korijen” naše kasnije osobnosti.

– Važnost majčina lica, tijela i glasa pri rađanju “sržnog ja”.

Drugi dio ove radionice popraćen je vježbama:

– rađanje “sržnog ja (core self)” u prvim mjesecima života

– uloga majčina lica, tijela i glasa pri rađanju sržnog osjećaja sebe

– zdrava ljubav prema sebi osnova je zdrave ljubavi spram drugih, kako izgraditi zdrave odnose.

Predavač i voditelj:

Laslo Pinter, EABP psihoterapeut

O školi CIR CIR

O meni OLIVERA DRUTTER