PREDAVANJE DUBROVNIK: Sram spram osobne moći i užitka
15881
post-template-default,single,single-post,postid-15881,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

PREDAVANJE DUBROVNIK: Sram spram osobne moći i užitka

DUBROVNIK
Datum: 09.01.2020. ČETVRTAK
Sat : 18:00
Adresa : Narodna knjižnica Saloča od zrcala, Ul. Od puča 6, Dubrovnik

Živimo u svijetu u kojem se stalno nadmećemo, kroz partnerske odnose, financijski uspjeh, status u društvu i sl. Ako smo zapleteni u osjećaj vlastite nemoći, tuđa postignuća će nas fascinirati i pokušat ćemo ih kopirati.

Međutim, svi se rodimo s potencijalom za sve, pa tako i za Osobnom moći. To nam je prirodno pravo dato po rođenju. U procesu odrastanja i neadekvatnom podrškom od strane autoriteta, mi potisnemo, kompenziramo ili negiramo sposobnost za Osobnu Moć.

U nedostatku Osobne Moći, često se osjećate kao da ste upali u zamku i ne vidite mogućnost izbora. Vaša okolina vas ohrabruje, daje vam savjete ali i dalje imate osjećaj bespomoćnosti. U ideji da se izložite kroz svoje stavove i zauzmete za sebe, obuzima vas osjećaj straha i srama.

Nakon što prođe vrijeme shvatite da ga nemate dovoljno, kao i znanja i ostalih resursa. Možda se pokušavate prilagoditi okolnostima a time vaše nezadovoljstvo jača. O samopouzdanju i kako ga steći, tražite informacije u knjigama o samopomoći. Oduševe nas vodiči za samopomoć i njihove jednostavne upute ali kod prakticiranja nešto ne ide glatko.

Na ovom predavanju ću govoriti o samopouzdanju, autonomiji i volji. Sve ovo nam je neophodno u ostvarivanju sebe i svojih potencijala. Govorit ću i o osjećaju srama koji nas sprječava u razvoju zdravog i funkcionalnog Ega, o tome kako sram nastaje i koji je put izlaska iz tog teškog i toksičnog osjećaja.

Predavanja držim ispred škole CIR – Centar za Integrativni Razvoj, kao voditeljica CIR Dubrovnika i predavačica. Škola je namijenjena za osobni razvoj i edukaciju za tjelesno orijentiranog terapeuta po CIR metodi.

Predavanja su stoga i namijenjena za sve koji su iskreno zainteresirani za svoj osobni razvoj i za edukaciju budućeg terapeuta. Potrebna je vaša znatiželja i iskren interes za sebe.

Za predavanje vas molim da ispunite ovaj obrazac prijave : PRIJAVA ONLINE

Predavanje je i uvod za radionicu koju ću održati na temu ovog javnog predavanja u subotu 11.01.2020.   od 14:00 do 18:00. Mjesto održavanja vam javim po prijavi. Cijena radionice je 300 kn.

Više o meni na O MENI

Više o školi www.cir.hr

Vaša Olivera